پوتین: ظرفیت‌های دیپلماسی در قبال ایران به پایان نرسیده است عراقچی: آمریکا هیچ گزینه نظامی ندارد / ترامپ یا توافق شرافتمندانه را بپذیرد یا منتظر شکست راهبردی بزرگ‌تری باشد سرلشکر رضایی: آمریکا جلب اعتماد کند تا مذاکره کنیم زلنسکی: پوتین به ایران کمک می‌کند ترامپ: در فرانسه انقلاب در جریان است اعتراف نتانیاهو به نگرانی از نتایج انتخابات و ادامه لفاظی‌های علیه ایران ویتکاف و کوشنر فردا به مسکو می‌روند روبیو: توافق کردن با ایران دشوار است! ناتو: تجهیزات بیشتری به دریای سیاه می‌فرستیم محسن رضایی: به هیچ وجه ذره‌ای از مواد هسته‌ای غنی شده از ایران خارج نخواهد شد کاتس: از لبنان عقب‌نشینی نمی‌کنیم سفر ماکرون به کشور‌های عربی با وجود ناآرامی‌های داخلی ادعای ترامپ: وضعیت خوبی در قبال ایران داریم سخنگوی سپاه پاسداران: پاسخ ایران به تجاوز جدید، جهان را با بحران انرژی رو‌به‌رو می‌کند هشدار وزارت امور خارجه درباره سفر به فرانسه، بلژیک و ایتالیا در دیدار وزیر امور خارجه روسیه: تاکید سرلشکر رضایی بر اراده ایران برای تحکیم همکاری راهبردی با روسیه

تابوت الیزابت دوم ملکه انگلیس به ایستگاه آخر رسید

تابوت الیزابت دوم ملکه انگلیس به ایستگاه آخر رسید تابوت الیزابت دوم ملکه انگلیس سرانجام پس از طی کردن کیلومترها مسافت از کاخ بالمورال اسکاتلند به کلیسای سنت‌جورج واقع در کاخ سلطنتی ویندزور به‌ عنوان آخرین ایستگاه مراسم تشییع جنازه نامبرده رسید تا خاکسپاری شود.
تاریخ انتشار: ۲۲:۰۹ - ۲۸ شهريور ۱۴۰۱ - 2022 September 19
کد خبر: ۱۵۱۲۴۴

به گزارش راهبرد معاصر در این مراسم اسقف اعظم انگلیس و خاندان سلطنتی مراسم مذهبی کوتاهی را برگزار کرده تا دفن الیزابت در چارچوب مراسم خصوصی خانوادگی برگزار شود. قرار است تابوت «فیلیپ» همسر الیزابت (ملقب به دوک ادینبرو) نیز که ۱۷ ماه پیش درگذشت و جسد او در کاخ ویندزور نگه داشته شد به کلیسای سنت‌جورج منتقل و با هم دهن شود.

طبق یک پروتکل سلطنتی قرار بر این بود که هرکدام از ملکه یا همسرش زودتر فوت کنند جسد او تا مرگ طرف مقابل دفن نشود و در یک به اصطلاح گاوصندوق فوق ایمن نگهداری شود.

این گاو صندوق که به ندرت در انظار عمومی دیده شده یک اتاقی سنگی است که تابوت‌ اعضای خانواده سلطنتی را تا زمانی که مکان مناسبی برای دفن آن‌ها پیدا شود، نگه می‌دارد.

برای مثال، جورج ششم پادشاه اسبق انگلیس ۱۷ سال را در گاوصندوق گذراند تا تابوت او به یک کلیسای ساخته شده منتقل شد. همچنین «آلیس باتنبرگ» مادر همسر الیزابت به مدت ۱۹ سال در این گاو صندوق نگهداری شد تا در سال ۱۹۸۸ به فلسطین اشغالی نقل مکان کرد.

بر اساس این گزارش، تابوت ملکه انگلیس از چهارشنبه گذشته در ساختمان پارلمان این کشور مستقر بود تا شهروندان این کشور بتوانند با عبور از کنار وی ادای احترام کنند. ساعاتی پیش جسد وی طی تشریفاتی از ساختمان پارلمان به کلیسای «وستمینستر ابی» و سپس به کاخ ویندزور منتقل شد.گفته می‌شود حدود ۳۰۰ مقام خارجی در مراسم امروز حضور داشتند.

با دفن الیزابت، مراسم تشییع جنازه کسی که دارای طولانی‌ترین دوران سلطنت در تاریخ سلسله پادشاهی انگلیس است به پایان رسید.

گزارش‌ها حاکیست مراسمی که ۱۰ روز در بحبوحه بحران هزینه‌های زندگی در انگلیس طول کشید ۶ میلیارد پوندخرج روی دست دولت گذاشته است./ایرنا

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار